5 Lääkkeiden On Hyväosaisten, kun Matkustat Ulkomailla
Kiinnostavat

5 Lääkkeiden On Hyväosaisten, kun Matkustat Ulkomailla

Spread the love

Ulkomailla on sijoitus ihmisille, jotka haluavat tutkia, mitä on luvassa eri puolilla maailmaa. Kuitenkin, joissakin tilanteissa, se on väistämätöntä, että voit saada sairas, kun olet matkoilla eri maissa johtuu muutosta ilmastossa. Se on tärkeää sisällyttää lääkitystä travel tarkistuslista. Lukuun ottamatta perus lääkkeitä yskä ja kylmä, on olemassa muita saatavilla olevia lääkkeitä sinun täytyy tuoda, koska et koskaan tiedä, kun se vaikuttaa sinuun. Varmista, että saat lääkärin määräyksestä, ennen kuin menossa teidän paikallinen apteekki saada lääkkeitä. Tässä on mitä tarvitset huoleton loma.

Lääke Allergiat

Sitä pidetään onnekas syntyä, joilla ei ole allergioita ollenkaan. Matkalla allergioita on yksi haaste valloittaa, kun matkustat ulkomailla. Ihmisillä on erilaisia allergioita, onko on kautta ruokaa, pöly ja jopa pieni muutos sää voi laukaista oireet. Antihistamiinit, kuten Claritin and Zyrtec auttaa pitää allergiat loitolla. Muista sisällyttää allergia helpotus pakkaus sisältää lääkkeitä, ennen kuin syöminen ravintolassa tai osallistuvien matka-toimintaa.

Lääke Kehon Kipu

Ihmiset voivat kokea kehon kipua hieman sävy tunne terävä raskas kipu koko kehon. Parasetamoli ja Ibuprofeeni tavallisia käyttötarkoituksia lievittää kipua. Tällaisia lääkkeitä ovat helposti saatavilla kaikki huumeiden myymälöissä, kun matkustat ulkomailla. Pidättäydyttävä tekemästä toimintoja, jotka tekevät sinusta renkaan helposti.

Lääke Ripuliin

Ripuli on yksi yleinen ja epämiellyttävä sairaus aiheuttama saastuneen ruoan tai veden. Varma, että haluat tutkia kaikkia ruokia ja erilaisia ruokia maassa olet vierailulla kuitenkin et ole varma, terveys Imodium ja Pepto-Bismol ovat kaksi suositellaan lääkkeitä ripuli. Muista pitää itse sammutettua juomalla paljon vettä. Vältä juominen ja syöminen elintarvikkeita, jotka voivat pahentaa oireita.

Lääke Kuume

Kuume on väistämätön, kun matkustat ulkomailla, onko, joilla on korkea kuume tai matala kuume, joka tekee sinut epämiellyttävä liikkua. Sen sijaan, että makaa sängyssä koko päivän, ota annos Ibuprofeenia tai Aspiriinia. Ottaa paljon lepää ja juo runsaasti nesteitä. Keskustele lähellä lääkärin, jos voit välitöntä hoitoa

Lääke matkapahoinvointiin

Matkapahoinvointia voi vaikuttaa jopa ne, jotka matkustavat ulkomaille edestakaisin. Matkustaa bussilla, lentokoneella tai laivalla voi alkaa yhtäkkiä levoton tunne, kylmä hiki ja huimausta. Varmista, että saat lääkkeitä, jotka torjua matkapahoinvointia, jolla ei ole sivuvaikutuksia, kuten uneliaisuutta. Dramamine and Benadryl ovat yleisiä reseptiä matkapahoinvointiin.

Key Takeaway

On tärkeää kuulla lääkärin lääkkeisiin, sinun täytyy tuoda. Kun matkustaa yksin tai ystävien ja perheen kanssa, olla varma, että myös sinun lääkitys matka matkatavaroiden tarkistuslista. Jokainen lääkehoito tarvitset, onko lääke yskä ja kylmä on parantavia ominaisuuksia syy, ja sinun on miellyttävä loma. Se on parempi olla valmis kuin olla pahoillani, joilla ei ole aikaa nauttia unelmiesi loma ulkomailla.


Spread the love