Kylmä Muisto Maailmansodan Lopussa
Politiikka

Kylmä Muisto Maailmansodan Lopussa

Spread the love

Valtuuskunnat 80 maassa, yli 60 valtion-ja hallitusten päämiehet ja 120 muut kruunattiin ja kruunaamaton kunniavieraina ovat odotettavissa sunnuntaina ranskan pääkaupungissa jalka riemukaari muistoksi lopussa Ensimmäisen maailmansodan sata vuotta sitten: vihollisia ja liittolaisia niitä päiviä, ystäviä ja vastustajia tänään. Ranskan Presidentti Emmanuel Macron on onnistunut muuttamaan vuotta tapahtuman kansainvälinen kohtaamispaikka. Tilaisuus ei ole vain retrospektiivinen katsoa menneisyyteen, mutta ennen kaikkea kansainvälistä yhteistyötä ja vuoropuhelua.

Tämä on myös yleinen tavoite ensimmäinen ”Pariisin Rauhan Foorumi”, joka olisi tullut vuotuinen laitos, rauhan-rakennus aloitteita ja ei-väkivaltainen monenvälisiä ratkaisuja konflikteihin. Mutta usa: n presidentti ei usko paljon monenvälisten järjestöjen ja hän ei ole ainoa, joka on
laittaa enemmän painoa kansallinen prioriteetti hänen politiikkaa ja diplomatiaa. Donald Trump on todennäköisesti leikata tämä foorumi, joka yhdistää melko paljon kaikki järjestöt, säätiöt ja muut Kansalaisjärjestöt, jotka ovat pelottava hänelle. Mutta vaikka isäntä Macron, tämä poliittinen ”anti-Trump fair” on diplomaattinen kompastuskivi.

Trump saapui lauantaina kahdenvälisesti puhua Macron hänen ulkopolitiikan aikomuksia ja nykyinen erimielisyyksiä: jo ennen hänen saapumista, Trump oli nimeltään Macron on ehdotus Euroopan puolustus ”hyvin loukkaavaa.” Kiistakysymyksiin välillä alkavat kasaantua. Trump on myös ilmoittanut, että hän ei ole kiinnostunut tapaaminen Vladimir Putinin Pariisissa. Kuitenkin, koska hän tapaa venäjän valtionpäämies alle riemukaari, kaksi on kättä on sovitteleva ele kameroiden edessä, parempi tai huonompi. Koska Trump yksipuolisesti ja yllättäen peruttu aseistariisunnan tehdyn sopimuksen lyhyen kantaman ja keskipitkän kantaman ohjuksia Reagan ja Gorbatshov 1987, on ollut jäinen ilmasto välillä Moskova ja Washington.

Ensi-ilta avaamalla puhe Rauhan Forum lehdet Macron saksan Liittokansleri Angela Merkel. Hän myös tuli päivä, ennen kuin ajaa Macron muistiin entinen teatterit sodan. Näitä kuvia voidaan käyttää ranskan Presidentti. Hän tietää, miten suosittu sankareita 1914-18 on, mutta myös kuinka paljon hän on pettynyt monet kannattajat, koska hänen valintansa. Niinpä hän meni viikon mittainen matka läpi historiallisia teattereita sodan Ranska. Se johti hänet, Alsace, kautta Lorraine Verdun, ja useilla taistelukentillä, Ranskan ja Belgian rajan Compiègne, jossa tulitauko allekirjoitettiin sata vuotta aiemmin rautatie auton. Kokouksen alla riemukaari on loppusuoralla hänen sota-historiallinen Tour de France.


Spread the love