Neljä Parasta toimintaseikkailu Video Pelejä Kaiken Aikaa
Viihde

Neljä Parasta toimintaseikkailu Video Pelejä Kaiken Aikaa

Spread the love

Video pelit on laaja, monipuolinen maisema, joka kiteyttää monia eri makuja, tyylejä ja lajityyppejä. Joillekin pelit ovat loistava ja hauska tapa kuluttaa puolen tunnin junamatkan ne kestää töihin aamulla. Toisille pelit ovat elämäntapa, ja lopullinen muoto interaktiivinen viihde.

Pelejä on tullut valtava teollisuus, myynti miljoonaa kappaletta, ja tehdä miljardeja dollareita, kehittäjät, julkaisijat, vähittäiskauppiaat vuosittain. Viime aikoina, ihmiset, jotka ovat omistaneet elämänsä videopelit ovat myös alkaneet tehdä rahaa. Suosittu YouTube ja blogit pelaajat ovat saaneet miljoonia tilaajia, ja on käynyt tuhansia faneja joka päivä, kaikki samalla hyvin terve voittoa. Kuten niitä, voit myös rekisteröidä oman sivuston, valita oman paikkansa laaja maailma pelejä, ja katsella kuin teidän suosio kohoaa!

Vaikka et ole valmis ottamaan tämän askeleen, se ei tarkoita, et voi silti nauttia pelejä, jotka ovat koskettaneet elämää miljoonia ihmisiä ympäri maailmaa. Jos olet toimintaa tuuletin, olet ehdottomasti tervetullut tänne, ja auttaa sinua pääsemään alkuun, kuten gamer, tai löytää joitakin uusia, vanhoja klassikoita, tässä ovat neljä parasta action-pelit.

Dark Souls

Seuraavat vanavedessä kohtalaisen onnistuneen Demon ’ s Souls, Dark Souls näkee, että pelaaja ottaa roolin Valittu elävä kuollut, zombie olento kirottu kanssa Darksign. Tämän kirouksen kanssa, pelaaja ei kuole koskaan, mutta on sen sijaan noussut kuolleista aikaa ja uudelleen, kunnes lopulta, he hulluksi, tai ”ontto”. Kun liikkumisesta läpi tumma fantasia teemalla kuningaskunta Lordran, pelaajat kohtaavat muita epäkuolleita, demoneita, hirviöitä, lohikäärmeitä ja muita valikoituja kauhut, kun he etsivät tapa linkittää Ensimmäinen Liekki, ja murtaa kirouksen.

Dark Souls erottaa itse markkinoilla kyllästetty toimet pelejä useilla eri tavoilla. Ensin se oli vaikeaa – en tarkoita, todella kova. Peli oli niin vaikeaa, kun julkaisu, että se synnytti lause, ”hardcore pelaamista,” koska vain kaikkein omistettu pelaajat olisi kärsittävä rangaistus on tarpeen hallita sen järjestelmiä. Mutta tämä mestaruus on hyvin paljon mahdollista, koska, huolimatta sen vaikeudesta, peli on uskomattoman tasapainoinen ja oikeudenmukainen. Jos kuolet, se todella oli, koska olet tehnyt virheen, että voit oppia.

Castlevania: Symphony of the Night

Legendaarinen peli legendaarisen sarjan, Symphony of the Night (SOTN) vei kaiken, joka on tehnyt Castlevania-pelisarjan suuri, ja parantaa sitä kaikin tavoin. Pelaa kuin Alucard, poika legendaarinen vampyyri, ja sarjan antagonisti, Dracula, pelaaja on tutkia Draculan linnoitus Castlevania, vaivaa selvittää, miksi linna on esiintynyt niin lyhyessä ajassa, taistelevat haamuja, aaveita, demoneita ja hirviöitä matkan varrella.

Vaikka Castlevania on aina ollut tunnettu haastava, koukuttava lähitaistelua, SOTN vei sen aivan uudelle tasolle, käyttöön RPG mekaniikka, joka saa Alucard kasvaa vahvempi, kun hän surmasi hirviöitä, saada uusia aseita, panssareita, ja taikuutta, ja tutkia linnan. Tämä viimeinen uudistus oli erityisen tärkeää, koska ennen, että tasot olivat aina lineaarinen, ja pelaajia oli vain tietty määrä aikaa tehdä se loppuun vaiheessa, ennen kuin ne olisi automaattisesti kuolee. Kanssa SOTN, pelaajat nyt oli mahdollisuus ottaa niin kauan kuin he halusivat tutkia Castlevania; itse asiassa tietyillä alueilla linna olivat saavuttamattomissa Alucard varhain, ja hän joko löytää oikean kohteen, kuten avain, tai saada uutta voimaa, kuten kääntämällä lepakoksi, jotta edistystä.

Metal Gear Solid 3: Snake Eater

Yksi parhaista varkain toiminta pelejä kaiken aikaa, MGS3 otti ydin, mikä teki kaksi ensimmäistä merkinnät sarjassa niin suosittu ja herttainen, ja teki siitä vieläkin parempi. Toimii esiosa MGS ja MGS2, pelaajat otti roolin Naked Snake (kuka pitkäaikainen fanit tiesi, että olisi tullut Iso Pomo), ja oli pudonnut Tselinoyarsk entisen NEUVOSTOLIITON, palauttaa venäläinen tiedemies, joka halusi vika. Jälkeen järkyttävä petos, Käärme on vasemmalla lähellä kuollut, mutta on turvallisesti talteen, vain uudelleen viikkoa myöhemmin lopettaa petturi, ja palauttaa ydinase, jonka he varastivat.

MGS3 oli sama ydin mekaniikka varkain ja vehkeet välttää havaitseminen, että oli tullut tunnusmerkkejä sarja, mutta lisäsi joitakin uusia ominaisuuksia, jotka tekivät pelistä haastavampaa ja hauskempaa. Riippuvainen ympäristöstä, Käärme voisi vaihtaa pois naamiointi kuvioita hänen sotilaallinen maastopuku paremmin joukkoon. Hän olisi myös metsästää eläimiä tai ruokaa varaa, kun hänen voimansa heikkenee, joko jättää hänet haavoittuvaksi taistelussa, tai nälkään.

Peli oli myös huomattava sen mukaansatempaava tarina, mahtipontinen, mutta herttainen merkkiä, ja mieleenpainuva pomo taistelut. Todellakin, peli sisältää pomo taistelu ikäinen ampuja, nimeltään End, joka voi kirjaimellisesti kestää päiviä; vaikka kierre, joka vain Metal Gear-sarja voisi toimittaa, se oli mahdollista voittaa Lopulta ilman koskaan laukaustakaan (mutta se on salaisuus sinun täytyy löytää itse).

Legacy of Kain: Soul Reaver

Osa toiminta peli, osa RPG, osa gnostilainen pohdintaa kohtalo ja moraali, Legacy of Kain pelejä pidetään joitakin parhaista kertoi, ja paras tajusi, toiminta-seikkailu pelejä kaiken aikaa. Tämä jatko-osa Blood Omen, ensimmäinen sarjassa, oli pelaajat olettaa, vaipan Raziel, entinen luutnantti vampyyri Kain, joka oli ottanut valta-asemaa maassa, Nosgoth, kun hän ei suostunut uhraamaan itsensä palauttamaan maailman. Jälkeen itäneet siivet, ja tämä kehitys Raziel saanut ennen kuin hänen isäntänsä, Raziel on pettänyt Kain, ja heitettiin Lake of the Dead, jossa vesi palovammoja ja tuhoaa hänen ruumiinsa.

However, he is saved from complete annihilation by the Elder God, a mysterious, seemingly omnipotent, whose agenda is unclear. In his state of further undeath, Raziel is given a single task in return for his rescue from oblivion: hunt down the other lieutenants of Kain, as well as the master himself, and destroy them.

Kuitenkin, hän on tallennettu täydellinen tuhoaminen, jonka Vanhin Jumala, salaperäinen, näennäisesti kaikkivoipa, joiden agenda on epäselvä. Hänen valtio edelleen undeath, Raziel on antanut yhden tehtävän vastineeksi hänen pelastaa unohduksiin: jahtaamaan muita luutnanttiensa ’ s, sekä mestari itse, ja tuhota ne.


Spread the love